Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping, via den nye ordningen Grasrotandelen,  støtte Tiller Idrettslag med fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å kunne gi inntil fem prosent av innsatsen din til Tiller IL. Når du har valgt
Tiller IL som den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Dermed sikrer du at Tiller IL blir støttet hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til Tiller IL. Premien din blir like stor – uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Vil du støtte Tiller IL?
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller om du spiller via mobilen. Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har.

Når du har valgt Tiller IL som mottaker av Grasrotandelen din vil det bli satt av penger til Tiller IL for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Tiller IL vil da motta grasrotandel av alt det du har spilt for så langt i 2009.

Hvordan går jeg frem:
Etter 1. mars opplyser du til kommisjonæren at du ønsker at din Grasrotandel skal gå til
Tiller Idrettslag eller opplyser org.nr. 971 379 049
Du kan også sende SMS GRASROTANDELEN 971379049 til 2020

Eller enda enklere: Skriv ut denne sida og ta med til kommisjonæren.


Organisasjonsnummer: 971379049